(placeholder)
(placeholder)

The state of the art through excellent quality

Ecovario wonen is een initiatief van Ecological Group

(placeholder)

Het verhaal achter Ecovario wonen

Ecovario wonen is een initiatief van ondernemers die werken vanuit Ecological Holding Nederland. Zij hebben de afgelopen jaren hun sporen verdiend in Nederland met een nieuwe ecologische manier van bouwen en andere grote vastgoed projecten. Hierbij staat het duurzaam omgaan met de omgeving centraal. Ecological Group heeft zich daarnaast bezig gehouden met het leveren van particuliere zorg en innovatieve zorgprojecten.


Ecological Group

Ecological Group heeft een ecologische verantwoorde manier van werken geïntegreerd in het dagelijkse management en bij de bouwactiviteiten. Een zelfvoorzienende samenleving is een onderdeel van de filosofie van deze onderneming. Ecological Group levert zelfvoorzienende woonconcepten met aandacht voor voedsel, energie, water en afvalverwerking.


De woonconcepten rondom de kleinschalige tijdelijke huisvesting geven op een efficiënte manier antwoord op verschillende levensbehoeften, zoals wonen, leren, werken, zorg, ontmoeten, service, hospitality en een veilige leefomgeving.


Ecological Group wil met Ecovario een oplossing bieden voor kleinschalige tijdelijke huisvesting. Denk hierbij aan de statushouders problematiek, maar ook aan starters op de woningmarkt, huisvesting voor seizoenwerkers, mantelzorgers of senioren die hun pensioen willen doorbrengen in de buurt van hun kinderen.


Ecovario kiest voor een goede samenwerking met andere partijen om op een juiste manier hier mee om te gaan.

Doen is het nieuwe denken


Samen lossen we het op!

Klik hier voor meer informatie

Bent u opzoek naar kleinschalige huisvesting?

Samen lossen we het op!

(placeholder)