(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Vluchtelingen

De stroom vluchtelingen met een verblijfstatus blijft toenemen. Gemeenten hebben de taak om deze mensen te huisvesten en een plek te geven in de samenleving. De verwachting is dat de taakstelling om statushouders te huisvesten in de tweede helft van 2016 zal toenemen. Daarnaast is er een toenemende druk op het betaalbare deel van de woningmarkt. Reden genoeg om de handen ineen te slaan, van elkaar te leren en te kijken wat er mogelijk is om een voor iedereen betaalbare en toekomstbestendige woningvoorraad te creëren.

Lees meer


Starters op de woningmarkt

Blind bieden, flink overbieden, huizen die al verkocht zijn voor je bezichtiging, of verhuurd aan iemand anders, het is aan de orde van de dag. In de grote steden zijn huizen steeds korter op de markt. En dat betekent dat je er als starter snel bij moet zijn. Dat is echt niet alleen in Amsterdam en Utrecht zo, maar ook in bijvoorbeeld Leiden en Groningen.


Een unieke vorm van logeren

Ecovario hotelhuisjes zijn te plaatsen op een waddeneiland, boerenerven op landelijk gelegen locaties, maar ook in een stadse omgeving. Zo heeft iedere recreatie ondernemer de mogelijkheid om een kleinschalige bed en breakfast op te zetten. De ondernemer zorgt zelf voor een aantrekkelijke locatie en kan de hoeveelheid hotelhuisjes bieden die men wenst, met volop privacy en rust of juist in een culturele of bruisende stedelijke omgeving.

Lees meer


Huisvesting seizoenarbeiders

Het bieden van goede huisvesting is onderdeel van goed werkgeverschap. Bovendien helpt het

u als ondernemer om goede mensen aan u te binden.


Huisvesting voor mantelzorgers en gepensioneerden


Wij bieden een oplossing!

Doen is het nieuwe denken


Samen lossen we het op!

Klik hier voor meer informatie

Bent u opzoek naar kleinschalige huisvesting?

Samen lossen we het op!